Catalunya a la copa i al plat

La cuina de la Gessa amb maridatges

Autor: Caramés Núñez, Gessamí

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

Catalunya a la copa i al plat

Catalunya a la copa i al plat

21,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/08/2025
Colección:
Sensacions
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat …

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Catalunya buscant receptes i begudes que representin cada territori i la seva gent. El treball de recerca i el divertiment es barregen en aquesta obra que recull 63 PLATS ELABORATS PER LA GESSA I 126 BEGUDES TRIADES PEL JAVIER. Aquí hi trobaràs receptes fàcils d'elaborar, no sempre clàssiques i amb l'estil informal de la Gessa, i el maridatge amb vins triats per a totes les butxaques, varietats recuperades, singularitats i altres begudes que normalment no es fan servir en el maridatge clàssic. Un llibre pensat perquè coneguis una mica més on vivim, obrint el llibre i la ment. * El llibre està dividit per zones, amb les corresponents receptes i maridatges, per posar en valor el producte del territori.
Leer más

Más libros de Caramés Núñez, Gessamí

  • Los ranchos de Gessa

    ÚLTIMOS EJEMPLARES

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    Los ranchos de Gessa

    18,90€ IVA INCLUIDO

  • Els ranxos de la Gessa

    NO DISPONIBLE

    Els ranxos de la Gessa

    18,90€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Catalunya a la copa i al plat

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-510-1
EAN:
9788413565101
Nº páginas:
160
Colección:
Sensacions
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
(l'Ametlla de Mar, 1992). és la xef del seu propi restaurant: Meleta de Romer, situat al seu poble de naixement. També és autora de quatre llibres de cuina i ens alegra les tardes amb les seves receptes presentant el programa ""Cuines"" de 3Cat. Es va formar com a cuinera, pastissera, barista i comunicadora audiovisual i ara passa el dia entre fogons, i de tant en tant s'escapa per gravar, fer showcookings, tallers, xerrades i molts més esdeveniments sempre relacionats amb el món de la cuina, que és el que ella descriu com el que, juntament amb la seva família i amics, és la llum que il·lumina el seu camí, el que la fa aixecar feliç cada dia i la seva vertadera passió.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar